Rodzynkowe wypieki Brioche (Pains aux Raisins)

Rodzynkowe wypieki Brioche (Pains aux Raisins)
Rodzynkowe wypieki Brioche (Pains aux Raisins) wymagają ok. 25 godzin od początku do końca. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 8G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 11. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka cukru, mleka, żółtek jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Rodzynkowe wypieki Brioche (Pains aux Raisins), Pains Aux Raisins, oraz Brioche Z Rodzynkami Z Cynamonem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić ciasto brioche dzień przed zrobieniem ciasta i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
CiastoCiasto
2
Tuż przed zrobieniem kremu z ciasta rodzynki moczyć we wrzącej gorącej wodzie, aż zmiękną, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
RodzynkiRodzynki
WodaWoda
3
Spuścić, wyciskając nadmiar cieczy i schłodzić do temperatury pokojowej.
1
Doprowadzić mleko na wolnym ogniu w 1 1/2-quart ciężki rondel.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W misce ubijamy żółtka, cukier i skrobię kukurydzianą i stopniowo ubijamy w gorącym mleku. Odstawić mieszaninę na patelnię i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając drewnianą łyżką, aż mieszanina zacznie się gotować. Dusić, mieszając, aż zgęstnieje i gładkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
3
Przełożyć do czystej miski i wymieszać wanilią i masłem. Przykryć powierzchnię folią i schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1
Rozwałkować ciasto brioche na powierzchni dobrze mąki do 18-na 11-calowy prostokąt z krótkim boku w kierunku Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
CiastoCiasto
RolkaRolka
2
Rozprowadź krem równomiernie na cieście, pozostawiając 1/2-calową krawędź na górnej krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
3
Rodzynki posypać równomiernie śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
KremKrem
4
Zwinąć ciasto, zaczynając od dołu, aby dziennik 11 cali długości i około 3 1/2 cala średnicy. Zwilż górną krawędź wodą i naciśnij, aby zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
RolkaRolka
5
Przełożyć na deskę do krojenia lub blachę do pieczenia i przykryć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Schłodzić do jędrności, około 1 godziny.
7
Pokrój schłodzony dziennik na 11 (1-cal-gruby) rund i ułóż około 2 cale od siebie na 2 masłem blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Niech ciastka rosną w ciepłym miejscu, odkrytym, 1 godzinę. (Będą one nieznacznie zwiększyć rozmiar i czuć się bardzo czułe w dotyku.)
9
Podczas gdy ciasta rosną, Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Piec w partiach w środku piekarnika, aż blaty są złotobrązowe, 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Przenieś wypieki do stojaka.
12
Dusić przetwory i wodę, mieszając, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
WodaWoda
13
Wlać przez sito do miski, naciskając na ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
14
Pędzel glazury na wypieki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
1
* Nieobcięty dziennik można schłodzić przez noc w razie potrzeby.* Pains aux rodzynki można zamrozić 1 miesiąc, rozmrozić i podgrzać w piekarniku 177°. Jednak wypieki naprawdę są najlepsze, gdy są spożywane w dniu, w którym są wykonane.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje11
Ocena Zdrowia0
Magazyn