Rodzinna Pizza Calzone
Rodzinna Pizza Calzone wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 35. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz parmezan, oscar Mayer pepperoni, classico sos do pizzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Łatwe Ciasto Do Lodów + {Family Size Party Tips}, Family Size Grill Kurczak Folia Aluminiowa Obiad, oraz Pizza Dla Dzieci.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Rozwiń 1 ciasto pizzy na wysmarowanej blasze do pieczenia; pat do 12x10-calowy prostokąt.
Spread z sosem do pizzy w ciągu 1 cal krawędzi; top z połowy mozzarella, pepperoni i pozostałe mozzarella. Rezerwa 1 Łyżka. Parmezan; pozostały parmezan posypać mozzarellą. Przykryć drugą skórką do pizzy; zagniatać krawędzie widelcem do uszczelnienia.
Piec 25 do 30 min. lub aż równomiernie zbrązowieje.
Odstawić 5 min. przed cięciem do serwowania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto