Rocky Road Bark
Przepis Rocky Road kora może zaspokoić Europejskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 894 kalorie. Ten przepis służy 9. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, orzechy włoskie, stałe skracanie warzyw i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Rocky Road Czekolada Kora, BAKER ' s one BOWL Rocky Road Chocolate Kora, oraz Rocky Road Pie.
Instrukcje
Linia A 12-na 15-calowa blacha do pieczenia z pergaminem do gotowania; pergaminem z masła. Posiekaj 2 kilogramy mlecznej czekolady i umieść z 1 łyżką stołową stałego skracania warzyw w żaroodpornej misce, która zagnieżdzi się w 3-do 4-kwartowej patelni.
Podgrzać 1 cal wody na patelni tylko do gotowania na parze.
Zdjąć z ognia i umieścić miskę nad wodą (miska nie powinna dotykać wody). Mieszaj od czasu do czasu, aż mieszanina stopi się i będzie gładka.
Wymieszać w 2 szklanki każdy mini marshmallows i grubo posiekane orzechy włoskie. Używając elastycznej szpatułki, zeskrobać mieszaninę na pergaminie z masłem i rozprowadzić o grubości od 3/8 do 1/2 cala (mieszanina powinna prawie pokrywać arkusz).
Posypać po 1 filiżance każdej Pianki i orzechów włoskich; delikatnie wcisnąć do czekolady.
Odstawić w chłodnej temperaturze pokojowej, aż do całkowitego twardości, 4 do 6 godzin lub na noc. Złamać lub pokroić korę na kawałki. Przechowywać szczelnie w chłodnym miejscu do 2 tygodni.