Rocky Mountain Pastrami Burger
Rocky Mountain Pastrami Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 1042 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz bułki hamburgerowe z sezamem, pastrami, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rocky Mountain s ' more, Rocky Mountain Grill, oraz Rocky Mountain Bars.
Instrukcje
Luźno kształt wołowiny na 4 równe paszteciki o 1/2 cala grubości i 4 cali średnicy.
Posypać obficie każdą stronę pasztecików solą i pieprzem. Stwórz małą studnię w środku każdego patty, za pomocą kciuka, aby pomóc hamburgera gotować równomiernie.
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu.
Dodaj pastrami i gotować, aż rumiane i chrupiące z obu stron, 3 do 4 protokół.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Następnie dodać paszteciki burger i gotować, aż rumiane z każdej strony, o 4 protokół na stronę. Top każdy burger z 2 plastry sera i kontynuować gotowanie, aż ser się stopi. 1 łyżka stołowa sosu Utah Fry z każdej strony bułek.
Dodać paszteciki wołowe i top z pastrami i stos chipsów ziemniaczanych. Zakończ górną bułką i podawaj z dodatkowymi frytkami i sosem z boku.
Wymieszać majonez, ketchup, cukier, ocet i rozkoszować się w małej misce. Dostosuj przyprawę do smaku. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.