Rockin ' Good rozbity kalafior z czosnkiem

Rockin ' Good rozbity kalafior z czosnkiem
Potrzebujesz przystawka bezglutenowa i pierwotna? Rockin ' Good rozbity kalafior z czosnkiem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 91 centów za porcję. Mieszanka śmietany, czosnku, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 57 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 43%. Podobne przepisy obejmują Rozbity Kalafior, Rozwalony kalafior Rachael Ray, oraz Rozbity kalafior i ser.

Instrukcje

1
Włóż wkładkę do gotowania na parze do rondla i napełnij wodą tuż pod dnem parowaru. Przykryj i zagotuj wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Umieść kalafior i czosnek na parze i gotuj na parze do miękkości, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Usuń ząbki czosnku i rozbij widelcem; umieść zmiażdżony czosnek z kalafiorem w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Masło i szczypiorek rozbić na kalafior i czosnek widelcem lub tłuczkiem do ziemniaków na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
5
Wymieszaj lekką śmietanę z rozbitą mieszanką kalafiora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Jasny KremJasny Krem
6
Posyp ser parmezan-Reggiano mieszanką kalafiora; dopraw solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
7
Gotuj mieszankę kalafiora na małym ogniu, aby wchłonąć śmietanę i rozpuść masło, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn