Rocco ' s How Low Can You Go niskotłuszczowy sos Marinara

Rocco ' s How Low Can You Go niskotłuszczowy sos Marinara
Rocco jak nisko można przejść sos marinara o niskiej zawartości tłuszczu może być tylko sos szukasz. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Ten przepis służy 13. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś sól, przecier pomidorowy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, SOS easy Keto Marinara (Low Carb i Gluten Free), oraz Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Gdy garnek jest gorący, dodaj oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać czosnek i cebulę, doprawić solą i pokruszonym czerwonym pieprzem do smaku. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula i czosnek są przezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
3
Dodaj przecier pomidorowy, wodę i skórkę Parmigiano-Reggiano do garnka. Przynieś na wolnym ogniu. Następnie przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier PomidorowyPrzecier Pomidorowy
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Z tyłu noża zmiażdżyć bazylię i wymieszać gałązkę z sosem. SOS gotujemy na wolnym ogniu przez 5 minut. Doprawić solą i pokruszonym czerwonym pieprzem do smaku, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
BazyliaBazylia
SOSSOS
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Podawać lub przechowywać w zakrytym pojemniku w lodówce do 5 dni.
6
Smak
7
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia67
Rodzaje PotrawSos
Magazyn