Robert ' s Rosemary Rub

Robert ' s Rosemary Rub
Rozmaryn Roberta może być tylko marynatą, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 4 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz czosnek, rozmaryn, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Robert Redford, oraz Robert ' s Corn Dip.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj rozmaryn, czosnek, sól i pieprz. Wcierać po obu stronach steków przed grillowaniem według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
StekStek
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn