Robb Walsh ' s Southern-Style Chicken-Fried Steak

Robb Walsh ' s Southern-Style Chicken-Fried Steak
Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Przepis ten zachwycił 178 osób. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mąkę, cebulę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Indyjski Pudding Robba Walsha, SOS maślany Robba Walsha, oraz Robb Walsh ' s Tacos al Pastor dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do przyprawionej mąki: w misce wymieszać wszystkie składniki, dobrze wymieszać. Będziesz miał więcej przyprawionej mąki niż potrzebujesz dla większości przepisów. Odstawić balans do zrobienia sosu lub przechowywać w szczelnie zamkniętym słoiku w szafce na inny czas. Odrzuć mąkę, w której zanurzyłeś surowe mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Do sosu z czarnego pieprzu: w ciężkim rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Foremki Na MuffinyForemki Na Muffiny
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Mąkę ubić na maśle i nadal ubijać przez około 5 minut, aż mieszanina będzie gładka i gładka. Powoli dodawać mleko, ciągle mieszając, a następnie mieszać aż do uwolnienia grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Foremki Na MuffinyForemki Na Muffiny
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Dodać sól i pieprz i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, przez około 10 minut, aż sos zgęstnieje i zmniejszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TallegioSer Tallegio
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
5
Podawać na gorąco.
1
Wlać olej na głębokość 1 cala do głębokiej żeliwnej patelni i podgrzać do 188°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Podczas gdy olej jest ogrzewanie, umieścić mąkę w dużej, płytkiej misce. W oddzielnej płytkiej misce ubij razem maślankę i jajko. Pogłębiać każdy stek w mące, wytrząsając nadmiar; zanurzyć go w mieszaninie maślanki, pozwalając nadmiar kapać; a następnie ponownie pogłębiać w mące, równomiernie pokrywając ciasto, aby było suche Na Zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Wrzuć 2 lub 3 steki do gorącego oleju, uważając, aby ich nie tłoczyć. Temperatura oleju spadnie w momencie dodania mięsa, więc będziesz musiał dostosować ciepło. Jak steki gotować, staraj się utrzymać olej w około 177°. Jeśli robi się zbyt gorąco, steki będzie palić przed są gotowane przez. Jeśli nie jest wystarczająco gorąco, ciasto będzie rozmoczone. Gotować steki przez 3 do 5 minut, aż ciasto jest chrupiące i brązowy i mięso jest gotowane przez. Za pomocą odpieniacza drutu przenieś steki Na Ręczniki papierowe, aby odcedzić i przechowywać w ciepłym piekarniku, aż wszystkie partie zostaną wykonane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
SkimmerSkimmer
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
4
Steki podawać z sosem. Zaplanuj 2 steki na typową porcję; dzieci i smakosze prawdopodobnie będą chcieli tylko 1 stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn