Roasted Wild Striped Bass
Pieczony dziki bas w paski może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 37g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.21 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz filety z basu w paski, wino, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wild Striped Bass en Papillote, Dziki bas w paski z Fondue pomidorowym, oraz Dziki Bas W Paski Z szalotki i sałatka ziołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni.
Usuń łodygi z cebulek kopru włoskiego; zarezerwuj cebulki do innego użycia.
Usuń pierzaste liście z łodyg; i rezerwy do dekoracji. Za pomocą ostrego noża zmniejsz o połowę łodygi wzdłuż. Ułóż łodygi na dnie patelni do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali; wlej wino na łodygi.
Filety rybne ułożyć na wierzchu, skropić olejem, doprawić solą i pieprzem.