Riz Aux Gombos

Riz Aux Gombos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Riz Aux Gombos. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu habanero, ząbki czosnku, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Spróbuj podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj okra; smażyć 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
3
Dodać wodę i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 15 minut lub aż ryż jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia15
Magazyn