River Cottage ' s Seared Squid

River Cottage ' s Seared Squid
River Cottage ' s Seared Squid może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 33 kalorie, 0g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ząbek czosnku, oliwę z oliwek, do 5 małych i średnich kalmarów i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to River Cottage ' s Gravad Max (makrela Gravlax), River Cottage ' s Grillowany pstrąg z koprem włoskim, oraz River Cottage pieczona Cała gładzica z pomidorami koktajlowymi.

Instrukcje

1
Wyczyść kałamarnicę. Odstawić przycięte macki. Teraz rozetnij woreczki z kałamarnicą, "motyl", i zdobądź je w krzyżowy wzór, upewniając się, że nie przeciąłeś prosto przez ciało.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
2
Pokrój każde ciało kałamarnicy z masłem na 2 lub 3 mniejsze kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
3
Połączyć kawałki kałamarnicy, wraz z mackami, w misce z czosnkiem, oliwa z oliwek, papryka lub sumak, i sól i pieprz, rzucając je razem z rąk i upewniając się, że wiele aromatów uwięzione w Diamentowych cięć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
KałamarnicaKałamarnica
SumakSumak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Rozgrzać grill, patelnię żeliwną lub patelnię z grubym dnem, aż będzie naprawdę gorąco. (Jeśli obawiasz się, że pręty na ruszcie są zbyt szeroko ustawione na macki, umieść siatkowy ekran na kratce.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Połóż na nim kawałki kałamarnicy, diament do góry i macki, gdy spadają.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
6
Niech gotować przez zaledwie 1 minutę, a następnie odwrócić je na całym. Gotuj jeszcze minutę. Kawałki kałamarnicy z masłem będą chciały się zwijać, więc odwróć je jeszcze raz, aby zachęcić je do tego i pozwól, aby zwinięte kawałki uzyskały ostatnią minutę gotowania. Całkowity czas gotowania: maks.4 minuty
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
7
Podawać natychmiast, z kilkoma szczyptami papryki lub sumaku. Z boku: kilka ubranych, pieprznych liści sałaty, takich jak rukola, musztarda i jarmuż. A jeśli chcesz zrobić z tego danie główne, frytki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
KałamarnicaKałamarnica
SumakSumak
JarmużJarmuż
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn