River Cottage ' s Grillowany pstrąg z koprem włoskim

River Cottage ' s Grillowany pstrąg z koprem włoskim
Pstrąg z grilla River Cottage z koprem włoskim jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, pęczek przerośniętych paluszków kopru włoskiego, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i zielonej soczewicy z ' River Cottage Veg, River Cottage ' s Seared Squid, oraz River Cottage ' s Gravad Max (makrela Gravlax).

Instrukcje

1
Weź cztery 4-calowe (10 cm) długości najświeższych patyczków kopru włoskiego i rozwal je wałkiem do ciasta, aby uwolnić ich smak. Umieść kawałek wewnątrz każdej ryby, wraz z rozgniecionym ząbkiem czosnku, liściem laurowym i odrobiną przyprawy. Lekko posmaruj rybę olejem i dopraw skórę-rób to obficie, ponieważ gotowanie spali dużo przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
2
Resztę patyczków kopru włoskiego rozłóż na ruszcie na gorącym, gotowym do gotowania ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Połóż rybę na parze łodyg kopru włoskiego. Gdy ryba gotuje, koper włoski najpierw paruje, a następnie spala, wlewając rybę swoim smakiem. Gotować przez 6 do 7 minut z każdej strony, aż skóra będzie chrupiąca, a miąższ nieprzezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Podawać na parze, z wybitymi młodymi ziemniakami i sałatką-danie z cienkich papierowych plasterków Cebulki kopru włoskiego, z dodatkiem soku pomarańczowego i oliwy z oliwek, odbije się echem i wzmocni nuty kopru włoskiego w rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn