Ritz Parmesan Tilapia
Ritz Parmesan Tilapian jest pescatarian przepis z 1 porcją. Na 15,17 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 162g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 1205 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka tilapia, parmezan, mleko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Ritz Parmesan Tilapia, Kurczak z parmezanem RITZ, oraz Tilapia Parmezanu.
Instrukcje
Drobno zmiażdżyć krakersy Ritz.
Wszystkie suche składniki wymieszać z okruchami krakersów.Beat jajko i mleko.Rozgrzej piekarnik do 450 stopni.Spray brojlerów patelni z gotowania sprayu.Każdy filet zanurzyć w mieszaninie jaj i mleka.Filet zalać mieszanką krakersów.
Miejsce na patelni brojlerów.Gotować przez 5 minut i włączyć.Lekko zalać odwróconą stronę filetu mieszanką jajeczną i mieszaniną krakersów.Gotować przez 4-5 minut
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.