RITZ " Bruschetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d 'oeuvre, więc dać RITZ" Bruschettan spróbować. Ten przepis służy 20 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka krakersów ritz, zielonej cebuli, 1 łyżka. kraft pikantny włoski dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Jajko na Ritz, Pająki RITZ, oraz Ciasteczka Ritz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Połącz pierwsze 4 składniki.
Na blasze ułożyć krakersy, na wierzchu polać mieszanką pomidorową i parmezanem.
Piec 8 do 10 min. albo aż ser się rozpuści.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.