Risotto Ze Świeżymi Kwiatami Squasha I Baby Zucc
Risotto ze świeżymi kwiatami squasha na Farmers Market i Baby Zucc może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 3,61 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 931 kalorii, 45g białka, oraz 55 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz wołowinę, cebulę, kwiaty squasha i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Risotto z cebulą dymką, świeżym groszkiem i miętą, Farmers ' Market Barley Risotto, oraz Squash Sautã© dla podobnych receptur.
Składniki
6
cukinia niemowlęca, umyta, końce przycięte, pokrojona w cienkie rund9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe
bulion, warzywo, kurczak lub wołowina, najlepiej domowej roboty6
grzyby shiitake lub brązowe, umyte, cienko pokrojone i grubo posiekane4
ząbki czosnku, obrane, drobno posiekane22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu
1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe
Arborio, Carnaroli lub Vialone Nano rice4krewetki i żyłki
Sól morska i pieprz10
12 kwiatów dyni, usunięto środkowe części11 łyżka suszonego oregano
słodkie masło1
cebula żółta, obrana, drobno posiekana