Risotto Ze Szpinakiem I Jęczmieniem

Risotto Ze Szpinakiem I Jęczmieniem
Risotto szpinakowo-jęczmienne to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. Mieszanka jęczmienia perłowego, bulion warzywny, liście szpinaku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać suszoną żurawinę, można podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Śniadaniowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Risotto Ze Szpinakiem Jęczmiennym, Jęczmienne Risotto z pieczarkami i szpinakiem, oraz Risotto Jęczmienne Z Karczochem I Szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nieprzywierającej na dużym ogniu. Pieczarki i cebulę ugotować na oleju. Wymieszaj bulion, mieszankę przypraw czosnkowych i musztardę. Przykryć i podgrzać do wrzenia. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem szpinaku; zmniejszyć ogień do niskiej. Przykryć i dusić 10 minut, mieszając raz. Wymieszać ze szpinakiem; przykryć i dusić około 5 minut lub do wchłonięcia wody i jęczmień i dziki ryż są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
GrzybyGrzyby
Dziki RyżDziki Ryż
MusztardaMusztarda
SzpinakSzpinak
JęczmieńJęczmień
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BulionBulion
CebulaCebula
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia87
Magazyn