Przepis serowo-bekonowe Risotto jest gotowy w około 32 minuty i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.82 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, pimiento, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Brytyjska deska serów-risotto z pieczarkami, boczkiem, Peanem i serem o obniżonej zawartości tłuszczu, Risotto z serem Taleggio i boczkiem, oraz Risotto z kozim serem, boczkiem i groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 4 składniki wymieszać w średniej wielkości misce do gotowania w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 3 minut. Wymieszać z ryżem, i kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
Cukierki Peachie-o
2
Wymieszać 2 3/4 szklanki bulionu i 1/4 szklanki wina. Przykryj szczelnie folią. (Nie odpowietrzać). Kuchenka mikrofalowa na wysokości 9 minut. Ostrożnie obracać miskę bez odkrywania (w celu włączenia mieszaniny), i kuchenka mikrofalowa w wysokiej 8 minut. Ostrożnie wyjąć i wyrzucić folię. Wymieszać z serem, pimiento, i 1/4 szklanki bulionu z kurczaka, mieszając 30 sekund do 1 minuty lub aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Ser
Wino
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Mikrofalówka
Cukierki Peachie-o
3
Dodaj 1/4 szklanki dodatkowego bulionu, 1 łyżka. w czasie, jeśli to konieczne, dla pożądanej konsystencji. Doprawić solą i pieprzem do smaku; tuż przed podaniem posypać pokruszonym boczkiem i pokrojoną w plasterki zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Kawałki Prawdziwego Boczku
Zielona Cebula
Bulion
4
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy ryżu Rice Select risotto w stylu włoskim, kuchenki mikrofalowej o mocy 1100 W i szklanej miski o pojemności 2 1/2 litra. Odkryliśmy, że samouszczelniające się plastikowe okłady, takie jak GLAD Press ' N Seal, nie działają w tej aplikacji.