Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać tosty Pecan Risotto spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 547 kalorii, 9g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka masła, śmietany, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Risotto Z Orzechami Pekan, Opiekany jęczmień i szparagi "risotto", oraz Jabłkowe Risotto Z Prażonymi Orzechami Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na patelni saute roztopić masło i lekko podsmażyć orzechy pekan.
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Dodać wodę i gotować na średnim ogniu, aż do wchłonięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Dodać mleko i kontynuować gotowanie do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5
Wyjąć z ognia i wymieszać z rodzynkami, skórką pomarańczową, cukrem i ekstraktem z wanilii. Ostudzić na lodowej kąpieli, a następnie złożyć w bitej śmietanie. Przechowywać schłodzone, aż będą gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)