Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać tosty Pecan Risotto spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 547 kalorii, 9g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka masła, śmietany, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Risotto Z Orzechami Pekan, Opiekany jęczmień i szparagi "risotto", oraz Jabłkowe Risotto Z Prażonymi Orzechami Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na patelni saute roztopić masło i lekko podsmażyć orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać spłukany ryż i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Dodać wodę i gotować na średnim ogniu, aż do wchłonięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
4
Dodać mleko i kontynuować gotowanie do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5
Wyjąć z ognia i wymieszać z rodzynkami, skórką pomarańczową, cukrem i ekstraktem z wanilii. Ostudzić na lodowej kąpieli, a następnie złożyć w bitej śmietanie. Przechowywać schłodzone, aż będą gotowe do podania.