Risotto z koprem i kiełbasą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Risotto z koprem włoskim i kiełbasą. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, cebulkę kopru włoskiego, kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Risotto z koprem i kiełbasą, Wieprzowina na trzy sposoby: kotlety wieprzowe solone, Kiełbasa z kopru włoskiego i chrzanu szwajcarskiego z boczkiem i koprem włoskim na ciastach Polenta, oraz Kiełbasa I Koper Włoski Koper Włoski Ragù.
Instrukcje
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodać kiełbasę i gotować na dużym ogniu, rozbijając mięso łyżką, aż rumiane, o 5 protokół.
Dodać koper i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie i lekko rumiane, o 8 minut dłużej. Przykryć i ogrzać.
W średnim rondlu, doprowadzić bulion z kurczaka na wolnym ogniu; zachować ciepło.
W dużym rondlu podgrzej pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek.
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodaj ryż i gotuj przez 1 minutę ciągle mieszając, aby dokładnie pokryć go tłuszczem. Szafran pokruszyć w winie i dodać do ryżu. Gotować, mieszając, aż wino zostanie wchłonięte.
Dodaj 1 szklankę ciepłego wywaru i gotuj na umiarkowanym ogniu, ciągle mieszając, aż prawie się wchłonie. Kontynuuj dodawanie wywaru 1/2 szklanki na raz, ciągle mieszając, aż zostanie prawie wchłonięty między dodatkami. Risotto odbywa się, gdy ryż jest al dente i zawieszone w gęstym, kremowym sosie, w sumie około 20 minut. Doprawić risotto solą i pieprzem. Kiełbasę i koper włoski wymieszać z serem, masłem i natką pietruszki.