Risotto z kalafiorem z Brie i migdałami

Risotto z kalafiorem z Brie i migdałami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 589 kalorii, 16G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki tymianku, bulion warzywny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż arborio można śledzić to danie główne z Czekoladowy Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Brie z migdałami, Pieczone Brie W Filo Z Dżemem I Migdałami, oraz Pieczone Brie z miodem i pokrojonymi migdałami.
Instrukcje
Przynieś bulion, wodę i gałązki tymianku do nagiego gotowania na wolnym ogniu w średnim rondlu.
W międzyczasie, masło i 1 łyżka oleju w 4-quart ciężki rondel na średnim ogniu, aż piana ustąpi, następnie podsmażyć kalafior z 1/4 łyżeczki soli, aż chrupiące-przetargu i złoty brąz, o 6 protokół.
Dodać liście tymianku i podsmażyć 1 minutę.
Dodaj pozostałą łyżkę oleju do patelni, następnie dodaj ryż i gotuj, ciągle mieszając, 1 minutę.
Dodać wino i dusić energicznie, mieszając, aż wino zostanie wchłonięte, o 1 minutę.
Dodaj 1/2 szklanki gorącego bulionu i energicznie gotuj na wolnym ogniu, mieszając, aż bulion zostanie wchłonięty. Kontynuuj gotowanie i dodawanie gorącego bulionu, około 1/2 szklanki na raz, stale mieszając i czekając, aż każdy dodatek zostanie wchłonięty przed dodaniem następnego, aż ryż będzie po prostu miękki i wygląda kremowo, 18 do 22 minut. (Zostaną resztki bulionu.)
Wymieszać z kalafiorem, Brie, i sól i pieprz do smaku. Cienkie z pozostałym bulionem w razie potrzeby.
Podawać posypane migdałami.