Risotto Z Grzybami Jęczmiennymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj risotto z grzybami Jęczmiennymi. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Jeśli masz masło, cebula, liście tymianku i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Risotto Jęczmienne Z Grzybami, Risotto z grzybami jęczmiennymi, oraz Risotto z grzybami i jęczmieniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w 6-litrowym garnku z sosem na średnim ogniu.
Dodaj olej, cebula i czosnek; gotować i mieszać 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodać grzyby i tymianek; gotować i mieszać 5 minut lub aż grzyby będą miękkie.
Wymieszać bulion i jęczmień; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż jęczmień będzie miękki. Wymieszać z serem.