Risotto Z Grzybami Jęczmiennymi
Przepis jęczmień Grzyby Risotto jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta przystawka ma 191 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 37 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, grzyby, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Podobne przepisy to Risotto z grzybami i jęczmieniem, Risotto Z Grzybami Jęczmiennymi, oraz Risotto Jęczmienne Z Grzybami.
Instrukcje
Doprowadzić rosół z kurczaka do wrzenia w rondlu. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i saute przez 5 protokół.
Dodaj jęczmień, tymianek, liść laurowy i 2 szklanki gorącego bulionu. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż większość bulionu zostanie wchłonięta, około 10 minut.
Wlać pozostały bulion 1/2 szklanki na raz, mieszając i pozwalając mu się wchłonąć przed dodaniem więcej. Proces ten trwa około 50 minut.
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni.
Grzyby podsmażyć na gorącym oleju do miękkości.
Dodać czosnek i gotować przez około 3 więcej minut. Wymieszać mieszankę jęczmienia i pietruszkę.
Usunąć liść laurowy i podawać.