Risotto z grzybami i przegrzebkami

Risotto z grzybami i przegrzebkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Risotto z grzybami i przegrzebkami. Na 4,76 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 818 kalorii, 27g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ryżu arborio, sól i pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 89%. Spróbuj Smażone przegrzebki z grzybami i Frisee, Risotto z Pancettanem i grzybami, oraz Jęczmienne Risotto z grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść dużą, głęboką patelnię na średnim ogniu i mżawka z 2-liczyć oleju. Gdy olej jest gorący, posypać przegrzebki z solą i pieprzem i brązowy dobrze po obu stronach, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjmij na talerz i przykryj, aby utrzymać ciepło podczas przygotowywania risotto.
3
Zmniejszyć ciepło do średniego.
4
Mżawka w innym 2-liczyć oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
5
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając, przez 5 minut, aż miękki. Wrzucić grzyby i zioła i gotować, aż grzyby tracą płyn i są lekko rumiane, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodaj ryż i wymieszaj 2 minuty, aby pokryć olejem; ziarna staną się nieprzezroczyste. Sezon ponownie. Wymieszaj Wino i gotuj 1 minutę, aby odparować alkohol.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Groszek Goya®Groszek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cienki-Cienki-
7
Teraz wlej 1 szklankę ciepłego wywaru i mieszaj drewnianą łyżką, aż ryż wchłonie cały płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
8
Dodaj kolejną filiżankę zapasu. Kontynuuj w ten sposób, ciągle mieszając i dodając wywaru 1 szklankę na raz, pozwalając ryżowi wchłonąć płyn przed dodaniem więcej. (Możesz nie potrzebować całego zapasu; risotto robi się, gdy jest lekko jędrne, ale kremowe.) Wchodzisz w przegrzebki z ostatniej filiżanki zapasów, aby je rozgrzać. Gdy risotto jest ugotowane, złożyć masło i ser, a następnie skropić odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
9
Podawać na gorąco.
10
Dekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn