Risotto Z Grzybami

Risotto Z Grzybami
Risotto grzybowe to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 452 kalorie, 17g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pietruszkę, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 37%. Podobne przepisy to Risotto ai funghi (risotto grzybowe), Risotto Z Grzybami, oraz Risotto Z Grzybami.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Podsmażyć cebulę i czosnek w oliwie z oliwek, aż cebula będzie miękka i czosnek jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Wyjąć czosnek i wymieszać z pietruszką, selerem, solą i pieprzem. Gotować, aż seler będzie miękki, następnie dodać grzyby. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i kontynuuj gotowanie, aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Wlać mleko i śmietanę na patelnię i wymieszać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Podgrzać na wolnym ogniu. Mieszaj bulion warzywny do ryżu po jednej filiżance, aż zostanie wchłonięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Groszek Goya®Groszek Goya®
6
Po zakończeniu gotowania ryż wymieszać z masłem i parmezanem i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Groszek Goya®Groszek Goya®
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn