Risotto Z Grzybami
Risotto z grzybami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 349 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Parmigiano reggiano, sól & pieprz, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis z szafy gotowanie ma 98086 fanów. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Risotto ai funghi (risotto grzybowe), Risotto Z Grzybami, oraz Risotto Z Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć suszone grzyby borowiki w wywarze i odstawić na 20-30 minut.
W międzyczasie roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodać świeże grzyby i podsmażyć, aż staną się miękkie i uwolnienia wilgoci, o 10-15 protokół.
Dodać czosnek i tymianek i saute aż pachnące, o minutę.
Do tego czasu suszone grzyby powinny być ładne i miękkie, więc usuń je z wywaru, ściskając, aby osuszyć i zarezerwować cały płyn.
Odtworzone grzyby posiekaj i dodaj je do patelni z sosem.
Dodać ryż i tosty, aż zacznie się przeświecać, o 1-3 protokół.
Dodać białe wino, spalić dno patelni i gotować mieszając, aż wino zniknie. 1
Wymieszać bulion, w którym grzyby były namoczone z inną filiżanką bulionu i dodać go do patelni sosu 1/2 szklanki na raz, mieszając, aż zniknie. 1
Dodać masło i parmigiano reggiano i mieszać, aż się stopi. 1
Doprawić solą, pieprzem i odrobiną oleju truflowego. 1
Podawać z natką pietruszki.