Risotto Z Dzikimi Grzybami

Risotto Z Dzikimi Grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Risotto z dzikimi grzybami. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 560 kalorii, 19g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, liście tymianku, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto Z Dzikimi Grzybami, Risotto Z Dzikimi Grzybami, oraz Risotto Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić bulion grzybowy: w garnku połączyć bulion, grzyby crimini i suszone grzyby. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, pokryte, przez około 30 minut, aż smaki są zaparzone. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach, naciskając na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej smaku. Odrzuć ciała stałe. Odcedzić wywar do garnka, przykryć, doprawić solą i pieprzem, gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
Aby zrobić risotto: w dużej patelni saute, podgrzać 1 łyżkę masła na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać grzyby i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 1 do 2 minut, lub aż grzyby zmiękną. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
W dużym garnku podgrzać jeszcze 2 łyżki masła i oliwy z oliwek na średnim ogniu, aż masło się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Podsmażyć szalotki przez 1 do 2 minut, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
6
Dodać czosnek i gotować przez około 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodać ryż i gotować, mieszając drewnianą łyżką, przez 7 do 10 minut, aż zmieni mlecznobiały i nieprzezroczysty, i zaczyna przyklejać się do dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać tymianek i nadal mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
9
Dodaj wino i mieszaj przez około 2 minuty, aż prawie się wchłonie. Chochla około 1 szklanki gotującego się wywaru do ryżu. Gotować przez około 2 minuty, często mieszając, aż wywar zostanie prawie całkowicie wchłonięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
10
Dodaj więcej bulionu, filiżankę na raz, delikatnie mieszając, aż bulion zostanie wchłonięty przez ryż przed dodaniem następnej filiżanki. Po około 15 minutach rozpocznij degustację ryżu. W tym momencie Dodaj zapasy rozsądnie. Ryż powinien być twardy, ale gotowany w ciągu 18 do 20 minut całkowitego czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
11
Wymieszaj smażone grzyby, parmezan i pozostałe 2 łyżki masła. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn