Risotto z dyni, Chardą Szwajcarską i jabłkami

Risotto z dyni, Chardą Szwajcarską i jabłkami
Dyni, boczku szwajcarskiego i risotto z jabłkami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 535 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.29 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jeśli masz parmezan, granny smith jabłko, dyni i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona dynia Maślana i Chard szwajcarski, Gnocchi Z Dyni Z Kaczką Confit I Chardą Szwajcarską, oraz Dynia Maślana i tarta Szwajcarska z oliwą z oliwek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu z wrzącą wodą, gotować soczewicę do miękkości, o 15 protokół; odcedzić i odstawić. W innym rondlu, na parze squash w Koszyku parowca aż po prostu przetargu, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Przenieść na talerz.
3
W średnim rondlu doprowadzić wywar do wrzenia; przechowywać go na wolnym ogniu na bardzo małym ogniu. W dużym rondlu rozpuścić 1 łyżkę masła w oliwie z oliwek na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać boczek, czosnek i szalotka i gotować, aż zmięknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
5
Dodać ryż i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
6
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż prawie odparuje, o 4 protokół. Wmieszać jedną trzecią gotującego się wywaru i gotować, ciągle mieszając, aż wywar zostanie prawie całkowicie wchłonięty; powtórzyć z pozostałym wywarem. Po 20 minutach risotto powinno być kremowe z delikatnymi ziarnami ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Do risotto dodaj soczewicę, Kabaczek, chard i jabłko. Wymieszać z parmezanem, szałwią i pozostałymi 2 łyżkami masła. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
SoczewicaSoczewica
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn