Risotto Z Dyni
Risotto z dyni maślanej to bezglutenowe danie główne. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, oliwy z oliwek, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Risotto Z Dyni, Risotto Z Dyni, oraz Risotto Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 1 quart stock plus 1 szklanka wody na wolnym ogniu w garnku z sosem, a następnie zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Rozgrzej średnią patelnię na średnim lub średnim ogniu z oliwą z oliwek. Gdy olej marszczy, dodać cebulę i czosnek i zmiękczyć 2 do 3 minut.
Dodać ryż i tosty 2 do 3 minut więcej.
Dodać wino i gotować go całkowicie, mieszając od czasu do czasu, 2 do 3 protokół. Chochla w magazynie w odstępach czasu, kilka chochli na raz. Pozostawić płyny do odparowania za każdym razem. Risotto będzie gotować 18 minut, łącznie, od pierwszego dodania płynu. Rozmrozić squash w kuchence mikrofalowej w naczyniu, aby zebrać wszelkie płyny i mieszać w squash Ostatnie 3 minuty czasu gotowania, doprawić gałką muszkatołową, solą i pieprzem do smaku. W ostatniej chwili czasu gotowania, wymieszać masło na małe kawałki, liście szałwii i ser, podawać.