Risotto Z Boczkiem I Pieczarkami

Risotto Z Boczkiem I Pieczarkami
Przepis risotto z boczkiem i grzybami jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 11g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Działa dobrze jako przystawka przyjazna dla budżetu. Mieszanka oliwy z oliwek, bulion warzywny, przerywany tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Risotto z boczkiem i pieczarkami, Risotto Z Boczkiem, Pieczarkami I Porem, oraz Cytrynowe Risotto Z Boczkiem I Pieczarkami dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn