Risotto z białą czekoladą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 31 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz masło, ryż arborio, jeżyny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Białe Risotto z Puree Fava, Risotto Z Masłem Z Białej Trufli, oraz Risotto Z Kaczką I Białym Octem Balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś mleko migdałowe, cukier i fasolki wanilii i strąki na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
2
Wyjmij kapsułkę i utrzymuj mleko w cieple podczas przygotowywania risotto.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
3
Masło rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Dodać ryż i wymieszać drewnianą łyżką, aby równomiernie pokryć masłem. Obniżyć ciepło do średnio niskiego i rozpocząć dodawanie mleka 1 szklanka na raz, często mieszając i pozwalając każdy dodatek mleka do wchłonięcia przed dodaniem następnego. Pamiętaj, aby poprowadzić łyżkę wzdłuż dna patelni, aby risotto nie przyklejało się ani nie paliło. Gotować, aż ryż będzie miękki, ale nadal firma, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z białą czekoladą i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Podawać na ciepło, udekorowane jeżynami i posypane startą gorzką czekoladą.