Risotto Wieloziarniste

Risotto Wieloziarniste
Przepis Multigrain Risotto jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, ocet sherry, ser fontina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Naleśniki Wieloziarniste, Naleśniki Wieloziarniste, oraz Rolki Wielowarstwowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść squash na blasze do pieczenia i piec w 400 przez 1 godzinę lub do miękkości; ostudzić. Squasha obrać i przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błonę. Miąższ zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć puree squash, 1/4 szklanki wody, olej truflowy, i ocet w blenderze, i proces, aż gładka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
OcetOcet
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umieścić jęczmień w dużej patelni nonstick, i gotować na średnim ogniu 4 minut lub aż tosty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Doprowadzić 3 1/2 szklanki wody do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodaj rices; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 10 protokół. Wymieszać w tosty jęczmienia; przykryć i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub aż ziarna będą miękkie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
ZiarnaZiarna
6
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj czapki grzybowe, por, marchew, seler i czosnek; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
PorPor
8
Dodaj 1/4 szklanki wody i gotuj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
9
Dodać wino i gotować 2 minuty lub aż płyn odparuje. Wymieszać mieszaninę squasha, ziarna, zielony groszek i następne 6 składników (zielony groszek przez tymianek); gotować 2 minuty lub do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony GroszekZielony Groszek
ZiarnaZiarna
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TymianekTymianek
WinoWino
10
Wyjąć z ognia; wymieszać z serem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PieprzPieprz
SólSól
11
Posypać pestkami dyni.

Składniki

791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweryż brązowy niepoddany obróbce cieplnejryż brązowy niepoddany obróbce cieplnej7941 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.suszona żurawina lub posiekane suszone wiśnie lub mieszanka obususzona żurawina lub posiekane suszone wiśnie lub mieszanka obu791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana marchewkaposiekana marchewka791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany selerposiekany seler591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenasiona dyni, niesolone, tostynasiona dyni, niesolone, tosty1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki rozdrobnionego sera fontina1/2 szklanki rozdrobnionego sera fontina1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekana świeża szałwiaposiekana świeża szałwia12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany porposiekany por12 łyżeczki czosnku w proszku3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)12 łyżeczki czosnku w proszkuolej truflowy lub oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaolej truflowy lub oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejęczmień perłowy niepoddany obróbce cieplnejjęczmień perłowy niepoddany obróbce cieplnej0Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek zielony mrożony, rozmrożonygroszek zielony mrożony, rozmrożony1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoocet sherryocet sherry9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojone czapki z grzybami shiitakecienko pokrojone czapki z grzybami shiitake2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany pomidorposiekany pomidor591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)8281 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweryż dziki niepoddany obróbce cieplnejryż dziki niepoddany obróbce cieplnej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn