Risotto Kukurydziane Pieczone Na Patelni

Risotto Kukurydziane Pieczone Na Patelni
Przepis Pan-pieczone risotto kukurydziane jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 470 kalorii, 13g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz sól i pieprz, masło, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Risotto z pieczoną kukurydzą i pomidorami, Risotto z prażoną kukurydzą i szafranem, oraz Risotto kukurydziane z wędzoną papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu doprowadzić wywar z kurczaka do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu. Obniżyć ciepło, aby utrzymać czas na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Tymczasem w dużym, ciężkim rondlu rozpuść 4 łyżki masła w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 4 protokół. Podnieść ogień do wysokiej, dodać kukurydzę i gotować, mieszając często, aż lekko rumiane, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Dodać ryż i mieszać, aż ziarna są dokładnie pokryte tłuszczem, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Groszek Goya®Groszek Goya®
5
Wlać wino i nadal mieszać, aż większość wina odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodaj 1 szklankę gotującego się wywaru do ryżu i gotuj na umiarkowanym ogniu, ciągle mieszając, aż wywar zostanie wchłonięty. Kontynuuj dodawanie wywaru, 1 szklanka na raz, mieszając risotto, aż wywar zostanie wchłonięty przed dodaniem więcej; risotto odbywa się, gdy ryż jest po prostu miękki, a sos jest kremowy, około 22 minut. Wymieszać Parmigiano-Reggiano, pietruszkę i pozostałą 1 łyżkę masła. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn