Risotto jęczmienne z grzybami czosnkowymi

Risotto jęczmienne z grzybami czosnkowymi
Przepis jęczmień Risotto z grzybami Garlicky może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 15 minut. Na 1,31 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, sól, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czerwone wino risotto z kaczką i grzybami garlickimi, Risotto jęczmienne z szynką i pieczarkami, oraz Jęczmienne Risotto z grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać szalotki i czosnek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, stale mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Dodać grzyby i tymianek, doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając często, do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Dodać jęczmień i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
5
Dodać wino i gotować do wchłonięcia, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodaj 1 szklankę gorącej mieszaniny bulionu wołowego do jęczmienia i gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż prawie wchłonie. Dalej dodawać gorący bulion, 1 szklanka na raz i często mieszając, aż jęczmień jest al dente, o 35 protokół. Doprawiamy solą i pieprzem i przekładamy do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
JęczmieńJęczmień
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Udekorować szczypiorkiem i wiórkami serowymi i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia42
Magazyn