Jęczmienne Risotto Primavera wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 754 kalorie. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, 2 paprykę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako danie główne śródziemnomorskie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Risotto Jęczmienne Primavera, Risotto Primavera, oraz Risotto Primavera.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2
Dodaj marchew i cebulę, i gotować 45 minut, aż cebula zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
3
Dodać czosnek i tymianek; gotować 1 minutę lub aż pachnące.