Risotto faszerowane papryką i cukinią

Risotto faszerowane papryką i cukinią
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać risotto faszerowane papryki i cukinii spróbować. Jedna porcja zawiera 741 kalorii, 24g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka skórki z cytryny, sok z pomarańczy, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herby risotto faszerowane papryki, Risotto Z Cukinią Z Nadziewanymi Kwiatami Squasha, oraz Kiełbasa i papryka faszerowana cukinia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wywar z kurczaka, 2 szklanki wody, skórki z pomarańczy i cytryny oraz szafran w garnku i doprowadzić do niskiego duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
SzafranSzafran
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Połówki cukinii wzdłuż i delikatnie zeskrobać środek miąższu i nasion. Posiekać środek miąższu i nasion i rezerwy. Połówki każdej cukinii ponownie w poprzek. Ułóż cukinię i paprykę pokrojoną bokiem w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Skropić EVOO i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
JukonJukon
4
Podgrzać 2 łyżki EVOO w rondlu lub patelni z okrągłym dnem na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać czosnek i cebulę i gotować, mieszając, aż zmiękną, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać posiekaną cukinię i doprawić solą i pieprzem. Gotować, często mieszając, aż lekko rumiane, 2 do 3 więcej minut. Wymieszać z ryżem, następnie dodać wino i gotować, aż odparuje, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Groszek Goya®Groszek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać mieszaninę zapasów kilka chochli na raz, energicznie mieszając po każdym dodaniu i pozwalając cieczy do większości odparować przed dodaniem więcej. Ryż zajmie około 18 minut, aby gotować do al dente. W ostatniej chwili gotowania wymieszaj 1/2 szklanki sera, masła i soków z cytryny i pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
8
Risotto wrzucić do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
9
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Pozostałe 2 łyżki EVOO i 1/2 szklanki sera połączyć z bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
JukonJukon
11
Posypać czubkami nadzienia risotto. Przykryć folią i piec 35 minut. Odkryć i piec, aż szczyty są rumiane, 10 do 15 więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
12
Udekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
13
Uwaga kucharza: jeśli nie podajesz danie od razu, wypełnić warzywa z risotto i ostudzić (nie piec). Przykryć i przechowywać w lodówce. Gdy gotowy do podania, piec zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn