Risotto faszerowane papryką i cukinią

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać risotto faszerowane papryki i cukinii spróbować. Jedna porcja zawiera 741 kalorii, 24g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka skórki z cytryny, sok z pomarańczy, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herby risotto faszerowane papryki, Risotto Z Cukinią Z Nadziewanymi Kwiatami Squasha, oraz Kiełbasa i papryka faszerowana cukinia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wywar z kurczaka, 2 szklanki wody, skórki z pomarańczy i cytryny oraz szafran w garnku i doprowadzić do niskiego duszenia.
Połówki cukinii wzdłuż i delikatnie zeskrobać środek miąższu i nasion. Posiekać środek miąższu i nasion i rezerwy. Połówki każdej cukinii ponownie w poprzek. Ułóż cukinię i paprykę pokrojoną bokiem w naczyniu do pieczenia.
Skropić EVOO i doprawić solą i pieprzem.
Podgrzać 2 łyżki EVOO w rondlu lub patelni z okrągłym dnem na średnim lub średnim ogniu.
Dodać czosnek i cebulę i gotować, mieszając, aż zmiękną, 2 do 3 protokół.
Dodać posiekaną cukinię i doprawić solą i pieprzem. Gotować, często mieszając, aż lekko rumiane, 2 do 3 więcej minut. Wymieszać z ryżem, następnie dodać wino i gotować, aż odparuje, o 1 minutę.
Dodać mieszaninę zapasów kilka chochli na raz, energicznie mieszając po każdym dodaniu i pozwalając cieczy do większości odparować przed dodaniem więcej. Ryż zajmie około 18 minut, aby gotować do al dente. W ostatniej chwili gotowania wymieszaj 1/2 szklanki sera, masła i soków z cytryny i pomarańczy.
Risotto wrzucić do warzyw.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Pozostałe 2 łyżki EVOO i 1/2 szklanki sera połączyć z bułką tartą.
Posypać czubkami nadzienia risotto. Przykryć folią i piec 35 minut. Odkryć i piec, aż szczyty są rumiane, 10 do 15 więcej minut.
Udekoruj natką pietruszki.
Uwaga kucharza: jeśli nie podajesz danie od razu, wypełnić warzywa z risotto i ostudzić (nie piec). Przykryć i przechowywać w lodówce. Gdy gotowy do podania, piec zgodnie z zaleceniami.