Risotto alla Milanese

Risotto alla Milanese
Risotto alla Milanese wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $3.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 845 kalorii, 27g białka, oraz 43g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka proszku szafran, parmezan, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać szafran, można śledzić to danie główne z Kremowy jogurt szafranowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Risotto w stylu Milanese (Risottan alla Milanese), Risotto alla milanese (Risotto w stylu Milanese), oraz Risotto Alla Milanese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połowę masła rozpuścić w średnim rondlu na małym ogniu. Cebulę i szpik wołowy dusić na maśle przez około 10 minut. Gdy cebula będzie miękka, usuń cebulę i szpik z patelni za pomocą łyżki szczelinowej i odstaw na bok. (Lubię zostawiać cebulę w)
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Smażyć ryż na patelni na średnim ogniu przez 5 do 7 protokół, lub do lekko tosty. Stale mieszaj, aby ryż nie przyklejał się i nie palił. Wymieszać w jednej chochli bulionu wołowego, i mieszać, aż w większości wchłania, Chochla i mieszając w więcej bulionu, jak również białego wina w ten sam sposób, aż ryż jest prawie al dente. Wymieszać z szafranem, pozostałym masłem i 3/4 szklanki parmezanu. Wyłączyć ogień, przykryć i odstawić na 4 lub 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
SzafranSzafran
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podawać jako łóżko dla ossibuchi lub samodzielnie z taką ilością pozostałego parmezanu posypanego, jak chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn