Risotto al Porcini: Porcini Risotto

Risotto al Porcini: Porcini Risotto
Przepis Risotto Al Porcini: risotto Porcini jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 930 kalorii. Na 14,68 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ryż arborio, kurczak, Parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Porcini Risotto, Risotto Z Szynką Porcini, oraz Porcini Risotto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12 do 14-calowej patelni, rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj cebulę i gotować, aż zmiękną i półprzezroczyste, ale nie rumiane, 8 do 10 protokół. Gdy cebula są przezroczyste dodać ryż i wymieszać drewnianą łyżką do tosty i nieprzezroczyste, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
3
Dodać suszone borowiki.
4
Dodaj wino do opiekanego ryżu, a następnie dodaj 4 do 6-uncji chochli bulionu i gotuj, mieszając, aż się wchłonie. Kontynuuj dodawanie wywaru kadzi na raz, czekając, aż płyn się wchłonie, zanim dodasz więcej. Tuż przed dodaniem ostatnich 4 do 6-uncji zapasów dodać świeżo pokrojone porcini. Gotować, aż ryż jest miękki i kremowy i jeszcze trochę al dente, o 15 protokół. Wymieszać z masłem i serem, aż dobrze wymieszane. Porcja risotto na 4 rozgrzane talerze, porcja z dodatkowym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki). Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsem i mięsnymi sosami makaronowymi, drobiem i twardymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn