Rillettes z łososia wędzonego i jogurtem z koperkiem
Rillettes z wędzonego łososia i jogurt z koperkiem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz crème fraîche, koktajl pumpernickel chleb, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rillettes z łososia wędzonego i gotowanego na parze, Arctic Char I Wędzony Łosoś Rillettes, oraz Quiche z wędzonego łososia z filogenetyczną skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj łososia, cebulę, szczypiorek, kapary, majonez, 1 łyżkę soku z cytryny i 1/4 łyżeczki pieprzu. W osobnej małej misce wymieszaj jogurt, koperek, pozostałą łyżkę soku z cytryny i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przechowywać w lodówce mieszanek, aż będzie gotowy do służyć.
Rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki łososia na każdym z kwadratów pumpernikla. Na wierzchu po około 1 łyżeczce jogurtu z koperkiem i, w przypadku użycia, z liści koperku.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.