Rigatoni z Zielonym Pesto oliwkowo-migdałowym i serem Asiago

Rigatoni z Zielonym Pesto oliwkowo-migdałowym i serem Asiago
Rigatoni z Zielonym Pesto oliwkowo-migdałowym i serem Asiago to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, ząbek czosnku, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karczoch i Zielona oliwka Tapenada z Asiago, Makaron z Zielonym oliwkowym Pesto, oraz Green Olive & Almond Spread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
2
Odcedzić makaron, zastrzegając 6 łyżek płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Umieść oliwki, pokrojone migdały, płaskie liście pietruszki, czarny pieprz i czosnek w robocie kuchennym; pulsuj 3 razy lub aż grubo posiekane. Z włączonym procesorem dodaj 2 łyżki wody i 1 łyżeczkę octu przez zsyp żywności, przetwarzając, aż mieszanina zostanie drobno posiekana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Połączyć makaron, 1/4 Puchar reserved gotowania cieczy, i mieszaniny oliwek w dużej misce; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać wystarczająco dużo pozostałych 2 łyżki gotowania płynu do makaronu mieszaniny wilgotne, podrzucając dobrze płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
6
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn