Rigatoni z Zielonym Pesto oliwkowo-migdałowym i serem Asiago
Rigatoni z Zielonym Pesto oliwkowo-migdałowym i serem Asiago to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, ząbek czosnku, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karczoch i Zielona oliwka Tapenada z Asiago, Makaron z Zielonym oliwkowym Pesto, oraz Green Olive & Almond Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić makaron, zastrzegając 6 łyżek płynu do gotowania.
Umieść oliwki, pokrojone migdały, płaskie liście pietruszki, czarny pieprz i czosnek w robocie kuchennym; pulsuj 3 razy lub aż grubo posiekane. Z włączonym procesorem dodaj 2 łyżki wody i 1 łyżeczkę octu przez zsyp żywności, przetwarzając, aż mieszanina zostanie drobno posiekana.
Połączyć makaron, 1/4 Puchar reserved gotowania cieczy, i mieszaniny oliwek w dużej misce; wrzucić dobrze.
Dodać wystarczająco dużo pozostałych 2 łyżki gotowania płynu do makaronu mieszaniny wilgotne, podrzucając dobrze płaszcz.