Rigatoni z włoskim kurczakiem

Rigatoni z włoskim kurczakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 580 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać masło, parmezan, płatki pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Johnsonville wędzony kurczak włoska kiełbasa i brokuły Rigatoni, Johnsonville wędzony kurczak włoska kiełbasa i brokuły Rigatoni, oraz Rigatoni z serem i włoską kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć piersi z kurczaka do dużej plastikowej torebki i wlać włoski sos. Zamknąć worek i marynować kurczaka 30 minut w lodówce.
Odcedzić, odrzucić opatrunek i pokroić w kostkę.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj rigatoni i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente.
Odcedzić, przełożyć do dużej miski i wymieszać z pokrojonymi w kostkę pomidorami.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Umieść kurczaka na patelni i doprawić czerwoną papryką. Gotować i mieszać 15 minut, lub aż soki z kurczaka uruchomić jasne.
Podawać na makaronie. Na wierzch polać parmezanem i udekorować natką pietruszki.