Rigatoni z smażonym bakłażanem i pomidorami
Rigatoni z Podsmażonym bakłażanem i pomidorami to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka czosnku, oliwy z oliwek, mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zdrowe Pesto szpinakowe Rigatoni z pomidorami smażonymi, Rigatoni ze słodkimi pomidorami, bakłażanem i mozzarellą, oraz Smażone Bakłażany I Pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać bakłażan, 1/2 łyżeczka soli, i 1/2 łyżeczka pieprzu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor, o 8 protokół. Wymieszać czosnek i pomidory i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory zaczną mięknąć, 3 do 4 protokół.
Dodać ugotowany makaron i miętę i wrzucić. Dzielimy na poszczególne miski i topujemy startym serem.