Rigatoni Z Duszonym Sosem Podrobowym
Rigatoni z duszonym sosem Podrobowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 500 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka pomidorów san marzano, rigatoni, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rigatoni z duszonymi warzywami, Duszone żeberka z Rigatoni, oraz Podrobowy Sos Do Makaronu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować pancetta w dużym garnku na średnim ogniu, mieszając, aż lekko chrupiące, o 5 protokół. W międzyczasie opłukać podroby z indyka; posiekać na 1/2-calowe kawałki.
Dodać podroby i szyi do garnka; gotować, aż rumiane, o 5 protokół.
Dodać cebulę i płatki czerwonej papryki; gotować, aż cebula będzie miękka, o 3 protokół. Wymieszać w pasty pomidorowej, czosnek, liście laurowe, rozmaryn i 1 łyżeczka soli; gotować, mieszając, o 5 Więcej minut.
Dodać wino i gotować, aż lekko zmniejszona, o 5 protokół. Zmiażdżyć pomidory do garnka rękami i wlać sok z puszek.
Dodaj 3 szklanki wody i skórkę parmezanu, jeśli używasz. Zwiększyć ogień do wysokiej, doprowadzić do wrzenia i gotować 5 minut. Wymieszać, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Częściowo przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż mięso spadnie z kości szyi, 4 do 5 godzin.
Wyjąć szyję; odciągnąć mięso z kości, rozdrobnić i włożyć mięso do sosu.
Usunąć liście laurowe. Natkę pietruszki wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia; dodać makaron i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety.
Odcedzić i wymieszać z sosem. Top z ogolonym parmezanem.