Rigatoni z cukinią i bakłażanem
Need a wegańskie danie główne? Rigatoni z cukinią i bakłażanem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. mieszanka odżywczych drożdży, bazylia, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zapiekane Rigatoni z cukinią i bakłażanem, Rigatoni z bakłażanem i bazylią, oraz Zapiekanka z bakłażanem i Rigatoni.
Instrukcje
Połączyć tłuczone Tofu z orzeszkami pinii, pietruszka, drożdże odżywcze, i pozostałe bazylia, oregano,sól, i płatki czerwonej papryki. Wymieszać gotowane rigatoni do tofu. Lekko posmaruj 4-kwartalną zapiekankę sprayem z oleju roślinnego.
Rozłóż cienką warstwę mieszanki warzywnej na dnie (chcesz tylko trochę sosu, aby makaron nie przyklejał się).
Ułóż warstwę z połowy mieszanki makaronu, a następnie przykryj połową podsmażonych warzyw; powtórz warstwy. Przykryć zapiekankę i piec 30 minut.
Zdjąć pokrywę i piec kolejne 15 minut. Przed podaniem, posypać sojowym parmezanem, jeśli chcesz.