Rigatoni w sosie Wódkowym
Rigatoni w sosie Wódkowym to bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kremowy sos alfredo, rosół z kurczaka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Rigatoni z pikantnym sosem pomidorowo-wódkowym, Rigatoni z Pancettanem i sosem Wódkowo-śmietanowym, oraz Rigatoni Ala Vodka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w rondlu 2-quart na średnim ogniu i gotować cebulę 4 protokół lub do miękkości. Wymieszać czosnek i gotować 30 sekund. Wymieszać w wódce i gotować 1 minutę. Wymieszać z sosami. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, często mieszając, 4 minuty.
Podawać na gorącym rigatoni i w razie potrzeby posypać świeżą bazylią.