Rigatoni Siedmiowarstwowe
Siedmiowarstwowe Rigatoni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę masową, pieczoną paprykę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Łatwy Kremowy Parmezan Rigatoni (Rigatoni Alla Panna), Rigatoni, zapiekanka z serem i groszkiem (Pasticcio di Rigatoni e Piselli), oraz Rigatoni Al Forno (pieczone Rigatoni) z prażonymi szparagami i na.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray prostokątne naczynie do pieczenia 13x9x2-cali, z natryskiem do gotowania. Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podczas gotowania makaronu, gotować kiełbasę w 10-calowej patelni na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Wymieszać pomidory, czosnek i bazylia.
Połowę każdej warstwy makaronu, kiełbasy, grzybów, papryki, parmezanu, mieszanki pomidorowej i sera mozzarella; powtórz warstwy.
Piec odkryte 35 do 40 minut lub aż gorące i ser jest złoty kolor.