Riesling i Szwajcarskie serowe Fondue

Riesling i Szwajcarskie serowe Fondue
Riesling i szwajcarski ser Fondue to napój, który służy 12. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu. Za 90 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wino riesling, mąkę, szwajcarski ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. 163 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 49%. Szwajcarskie Serowe Fondue, Szwajcarskie Serowe Fondue, oraz Szwajcarskie Serowe Fondue są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj ser i mąkę. W dużym rondlu podgrzej Wino i czosnek na średnim ogniu, aż wokół boków patelni utworzą się bąbelki (nie gotuj).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.
3
Dodaj 1/2 szklanki mieszanki sera; ciągle mieszaj, aż prawie całkowicie się rozpuści. Kontynuuj dodawanie sera po 1/2 szklanki na raz, pozwalając serowi prawie całkowicie się stopić między dodatkami. Dodaj sherry, sok z cytryny i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
4
Przełóż do rozgrzanego garnka do fondue; delikatnie bulgotaj fondue.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Podawać z kiełbasą i kostkami chleba. Jeśli fondue stanie się zbyt gęste, dodaj trochę dodatkowego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn