Riesling i Szwajcarskie serowe Fondue

Riesling i Szwajcarskie serowe Fondue
Riesling i szwajcarski ser Fondue to napój, który służy 12. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu. Za 90 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wino riesling, mąkę, szwajcarski ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. 163 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 49%. Szwajcarskie Serowe Fondue, Szwajcarskie Serowe Fondue, oraz Szwajcarskie Serowe Fondue są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj ser i mąkę. W dużym rondlu podgrzej Wino i czosnek na średnim ogniu, aż wokół boków patelni utworzą się bąbelki (nie gotuj).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.
3
Dodaj 1/2 szklanki mieszanki sera; ciągle mieszaj, aż prawie całkowicie się rozpuści. Kontynuuj dodawanie sera po 1/2 szklanki na raz, pozwalając serowi prawie całkowicie się stopić między dodatkami. Dodaj sherry, sok z cytryny i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
4
Przełóż do rozgrzanego garnka do fondue; delikatnie bulgotaj fondue.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Podawać z kiełbasą i kostkami chleba. Jeśli fondue stanie się zbyt gęste, dodaj trochę dodatkowego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn