Riesling gotowane gruszki z kremem Kardamonowym

Riesling gotowane gruszki z kremem Kardamonowym
Riesling gotowane gruszki z kremem Kardamonowym to bezglutenowe i wegetariańskie napój. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 857 kalorii, 2G białka, oraz 22g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego kardamonu, drobnego cukru, Rieslinga i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Gotowane gruszki z kremem Kardamonowym, Ciasto maślane z gruszkami gotowanymi Rieslinga, oraz Ciasto maślane z gruszkami gotowanymi Rieslinga.

Instrukcje

1
Wlać Riesling do średniego rondla i ubić cukier, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
RieslingRiesling
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Obrać gruszki, pozostawiając łodyżkę nienaruszoną, jeśli jest obecna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3
Usuń dolny koniec łodygi z małym melonowym ballerem i kontynuuj czerpanie do gruszki, aby usunąć rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
4
Umieść gruszki bezpośrednio w mieszance Rieslinga (płyn do kłusowania) po obraniu i zrośnięciu, aby nie odbarwiły się. (Kwasowość wina chroni je przed brązowieniem).
Składniki, których będziesz potrzebować
RieslingRiesling
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj tylko tyle wody, aby pokryć gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
6
Aby gruszki zanurzyć w cieczy kłusowniczej, Wytnij okrąg pergaminu wielkości patelni i połóż na powierzchni cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Umieść mały talerzyk na papierze, aby upewnić się, że gruszki są całkowicie zanurzone. Gruszki gotować na średnim ogniu, aż płyn się zagotuje. Zmniejszyć ogień do niskiego i kłusować gruszki, aż będą po prostu miękkie. Gruszki powinny być wystarczająco delikatne, aby przebić nożem. Trwa to około 20 do 25 minut dla dojrzałych średnich gruszek, ale może się to różnić w zależności od wielkości, odmiany i dojrzałości gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
8
Zdjąć patelnię z ognia i całkowicie schłodzić owoce w płynie. Owoce przechowywać w lodówce w cieczy w zamkniętym pojemniku, aż będą gotowe do podania. (Owoce utrzymują się przez 4 do 5 dni, im dłużej owoce są przechowywane w płynie kłusowniczym, tym pełniejszy smak).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Wlać około połowy płynu kłusowniczego do patelni i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Nadal gotować i zmniejszać, aż ciecz stanie się syropowa i o konsystencji miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
W międzyczasie ubijaj śmietanę z cukrem i kardamonem, aż krem utrzyma się na miękkim poziomie. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
11
Aby służyć, umieść gruszkę w misce lub na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
12
Skropić zredukowanym syropem Rieslinga i udekorować bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
RieslingRiesling
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn