Riesling Gelée z truskawkową konserwą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc wypróbuj Riesling Gelée z truskawkami. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,56 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz suchy riesling, suchy riesling, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mus z wątróbki drobiowej z żelem Rieslingowo-tymiankowym, Truskawkowo-Chardonnay Gelee, oraz Konserwa Truskawkowa.
Instrukcje
Zrobić żele w małym rondelku, połączyć Riesling i cukier i doprowadzić do niskiego gotować na umiarkowanym ogniu, wirując delikatnie, aż cukier się rozpuści, o 3 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
Posyp żelatynę schłodzonym syropem i pozostaw do zmiękczenia na 5 minut. Rozgrzać syrop na umiarkowanym ogniu i wymieszać, aby rozpuścić żelatynę, około 1 minuty; lekko ostudzić.
Wlać żele do 4 kieliszków do wina. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc.
W małej misce delikatnie wymieszaj truskawki z miodem, cukrem, skórką z cytryny i Rieslingiem.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Łyżka truskawek konserwować nad gele i służyć.