Ricotta Tortellini
Ricotta Tortellini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 793 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.76 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka skórki cytrynowej, jajka, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tortellini z ricottą, szpinakiem i boczkiem, Tortellini z sosem łososiowo-Ricotta, oraz Zupa Tortellini (Tortellini en Brodo) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgnieść wszystkie składniki w średniej misce, aż dobrze blendedand gładkie. Przykryć i schłodzić podczas przygotowywania ciasta.
Umieść pierwsze 3 składniki w misce miksera stojącego z hakiem.
Wymieszać z małą prędkością, aż ciasto odciągnie się od strony podlewki, około 4 minut.
Umieścić na powierzchni roboczej; ugniatać, aż będzie gładka, dodając wodę łyżeczkami do herbaty, jeśli suche, 2-3 minuty (ciasto jest fairlystify). Podzielić na 4, spłaszczyć, owinąć w plastik i schłodzić przez 30 minut.
Pracując z 1 okrągłym ciastem na raz, przeprowadź ciasto przez najszersze ustawienie maszyny do makaronu. Złóż na pół; Uruchom przez maszynę. Powtórz 7 razy.
Rolka przez maszynę bez składania, zmniejszenie szerokości settingpo każdej rolce, aż do grubości 1/16".
Przenieść na powierzchnię posypaną mąką.
Używając 3" foremki do ciastek, pokrój ciasto na okręgi. Łyżka 1 roundedteaspoonful napełniania do środka każdego ciasta.
Krawędzie pędzla lekkoz białymi jajami; złóż i naciśnij, aby uszczelnić, tworząc kształt półksiężyca.Złóż i naciśnij końcówki razem, zwilżając białkiem jaja, aby uszczelnić.
Przełożyć na lekko posypaną mąką blachę do pieczenia. Czy do przodu: może być 6 godzin do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Doprawić solą, dodać tortelloni.Gotować na wolnym ogniu, delikatnie mieszając, aż do ugotowania przez, 2-3 minutypo zaczną pływać. Za pomocą łyżki szczelinowej, podzielić tortelloniamong miski.
Skropić roztopionym masłem i podawać z serem.